Sivut

torstai 12. toukokuuta 2016

Kurkistus hanoihin

Tässä vaiheessa sormeni syyhysivät laittamaan blogiin kuvia hanoista - noista tärkeistä vekottimista joka huushollissa. Eivät ne nyt sisustuksellisesti ole minulle niin tärkeitä, mutta kun nyt uuteen taloon nekin täytyi valita, niin miksei niihin vähän aikaakin voisi kuluttaa.

Tähän saakka kaikki edellisten asuntojen hanat ovat olleet (yllättäen) Oraksen, mutta nyt täytyy sanoa, että Oras ei meidän talossamme juhli. Lähdemme kokeilemaan rohkeasti muitakin merkkejä, kun noita varaosiakin näyttää olevan saatavilla.

Suihkusta kirjottelin jo marraskuussa tekstissäni Räjäyttelyä ja varaslähtöä sisusteisiin. Otimme muuten suihkusetistä käsisuihkun jo testaukseen kun oli niin pienenpieni tuo Oraksen suihku. Meillä lapset käyvät pesulla usein yhtäaikaa, joten täytyy suihkunkin olla leveämpi! Ja hyvä on ollut, kun ensin tottui.



Pesuhuoneeseen meille tulee Hansgrohe Talis. Edullinen perushana mutta nätimpi kuin Oras.




Talon ainoa Oras tulee kodinhoitohuoneeseen tuon kuraharjan vuoksi. En tiedä tuleeko kyseiselle harjalle paljoa käyttöä, mutta vaikuttaa kätevältä kumppareiden pesuun.

Pikkuwc:n tulee Mora mmix myös bideellä, tämän piti tulla ensin pesuhuoneeseen, mutta olikin niin paljon tyylikkäämpi niin vaihdoin hanat keskenään.


Sitten tämä meidän ufoin hana, eli keittiöhana :D. Tämä on niin hassun näköinen pelkästään, että piti laittaa tuollainen sisustuskuva. Tämä hana on FM Mattsson Siljan. Meille piti tulla ensin Oraksen kaarevalla juoksuputkella oleva hana, jossa on lenkki (on kätevä avata hana yhdellä sormella). Isäntä tykkäsi enemmän kuitenkin tuollaisesta vähän suoremmasta, ja löytyi sellainen lenkillinen versio.



Kokemusta ei ole näistä muista vielä, mutta kyllä niitä muutaman kuukauden päästä jo kovaa kokeillaan ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti